Ηρακλής: Η ΠΟΠ-ΟΤΑ κάνει συνέδριο παρωδία

Ηρακλής: Η ΠΟΠ-ΟΤΑ κάνει συνέδριο παρωδία

Συνέδριο -παρωδία χαρακτηρίζει το Σωματείο «Ηρακλής» και η νέα παράταξη “ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” το επικείμενο συνέδριο της ΠΟΠ-ΟΤΑ. Σε συνέχεια των δικαστικών διενέξεων με την ηγεσία της Ομοσπονδίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε παρωδία, βάσει των εξελίξεων, θα διεξαχθεί το συνέδριο της ΠΟΠ ΟΤΑ στις 28 Ιουνίου. Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας με συγκεκριμένες μεθοδεύσεις απέκλεισε όλους τους συνέδρους που τόλμησαν ακόμα και να σκεφθούν να συμμετέχουν σε διαφορετικό ψηφοδέλτιο. Όλοι οι σύνεδροι που αποκλείστηκαν με δικαιολογίες του στυλ εκλογή εφορευτικής επιτροπής χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο (φαίνεται η νομιμότητα στην ΠΟΠ ΟΤΑ λειτουργεί κατά το δοκούν  διότι στα προηγούμενα συνέδρια που είχαμε συμμετοχή τέτοια θέματα δεν τους απασχολούσαν) και της επιστολικής ψήφου. Υπήρχαν φυσικά και σύνεδροι που αποκλείστηκαν (ενώ ήταν νόμιμα εκλεγμένοι) με αντικατάσταση από το σωματείο τους χωρίς την συναίνεση τους και χωρίς την παραίτηση τους. Αντίθετα νομιμοποιούν όλους τους υπόλοιπους που δεν τους έφεραν αντιρρήσεις ανεξάρτητα αν έχουν καταπατήσει νόμους και καταστατικά(άκουσον, άκουσον εκλογές για όλα αυθημερόν με γενική συνέλευση σε φαστ τρακ διαδικασία χωρίς να εκλέξουν νωρίτερα όπως πρέπει ώστε να κατατεθούν υποψηφιότητες, αναρτήσεις κλπ).

Αίσχος και ντροπή για το συνδικαλιστικό κίνημα αυτές οι κινήσεις. Στον βωμό των προσωπικών οφελών θυσιάζονται τα πάντα. Σε ένα συνέδριο παρωδία, βάσει του προγράμματος που εκδόθηκε, μέσα σε εξίμιση ώρες θα έχουν τελειώσει όλα ώστε να συνεχίσει μια συγκεκριμένη ομάδα να το παίζει εργατοπατέρες του συνδικαλισμού χωρίς αντίπαλο(παρουσία φυσικά του ΥΠΕΣ και του προέδρου της ΚΕΔΕ, όπως ανακοίνωσαν). Μαζί τους φυσικά και αυτοί που έτρεξαν να καταθέσουν τα διαπιστευτήρια τους στο προεδρείο. Ως σωματείο έχουμε ήδη ξεκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε έστω και την ύστατη στιγμή η δικαιοσύνη να επαναφέρει την τάξη. Φυσικά δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αποδείξουμε την μεθόδευση για όλο αυτό. Καλούμε ανοιχτά όλα τα σωματεία να γυρίσουν την πλάτη σε τέτοιες πρακτικές .

Η διοίκηση της ΠΟΠ ΟΤΑ  έτσι κι αλλιώς έχει αποφασίσει να προχωρήσει το συνέδριο κάτω από αδιαφάνεια (παρόλο τις διαρκείς οχλήσεις μας προφορικώς, εγγράφως και με νόμιμες διαδικασίες ώστε να βγουν τα έγγραφα νομιμοποίησης του κάθε σωματείου).Τελευταίο τους χαρτί φυσικά (έχουμε βάσιμες υπόνοιες) θα είναι να διαγράψουν φυσικά το σωματείο μας από τις τάξεις τους (θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα σε κάτι τέτοιο φυσικά) ώστε να μην τους είμαστε βάρος αδιαφορώντας για τους εργαζόμενους-μέλη μας (Πότε ενδιαφέρθηκαν άλλωστε;)

Δυστυχώς είναι κρίμα για το συνδικαλιστικό κίνημα να οδηγείται στις αίθουσες των δικαστηρίων από μηχανισμούς που έχουν αποδείξει τόσα χρόνια ότι αντί για μπροστάρηδες και υπερασπιστές των δικαιωμάτων των εργαζομένων, γίνονται λαγοί της εκάστοτε κυβέρνησης ή δημοτικής αρχής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΠ-ΟΤΑ, ΗΡΑΚΛΗΣΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΩΔΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]