Ηράκλειο Κρήτης: Επανέλεγχος δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων

Σε επανέλεγχο των προνοιακών επιδομάτων προχωρεί ο Δήμος Ηρακλείου, ο οποίος καλεί τους δικαιούχους να προσκομίσουν στην πρόνοια του δήμου μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2012, μια σειρά δικαιολογητικών. Σύμφωνα με τον δήμο, τα δικαιολογητικά είναι απαραίτητα για τη συνέχιση καταβολής του επιδόματος. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι δυνατή η διακοπή καταβολής του επιδόματος και η διαγραφή από τα Μητρώα της Υπηρεσίας.

Από το δήμο, καλούνται οι δικαιούχοι τυφλοί, δικαιούχοι στεγαστικής συνδρομής, επιδόματος κίνησης, κωφάλαλοι, ανασφάλιστοι παραπληγικοί & παραπληγικοί του Δημοσίου, τετραπληγικοί και ακρωτηριασμένοι, διανοητικά καθυστερημένοι, υποφέροντες από εγκεφαλική παράλυση (σπαστικοί), απροστάτευτοι ανηλίκοι, υποφέροντες από αιμολυτική αναιμία και βαριά ανάπηροι, χανσενικοί και ομογενείς καθώς και λοιπά πρόσωπα δικαιούμενα παροχής κοινωνικής προστασίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ 57/1973 (ΦΕΚ 149Α), να προσκομίσουν:

1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

2. Βεβαίωση Μονίμου κατοικίας από το δήμο κατοικίας.

3. Εκκαθαριστικό Εφορίας οικ. έτους 2011 ή Βεβαίωση Απαλλαγής θεωρημένη από την Εφορία καθώς και το Ε9 του ιδίου έτους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΚΡΗΤΗΣ)


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!