Ηράκλειο Κρήτης: Διευκολύνσεις στην καταβολή τελών για τραπεζοκαθίσματα

Την καταβολή των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων, που πληρώνουν τα καταστήματα του Ηρακλείου, σε τέσσερις δόσεις, προκειμένου να υπάρξει διευκόλυνση στην αποπληρωμή τους, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας, και έκπτωση 10% σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησής τους, προανήγγειλε ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, τονίζοντας ότι θα εισηγηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη. Ο δήμαρχος άφησε επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και μείωσης των τελών αφού ολοκληρωθεί σχετική μελέτη.

Η ανακοίνωση του δήμαρχου Ηρακλείου έγινε κατά τη συνάντησή του με εκπρόσωπους των καταστηματαρχών εστίασης και καφέ-μπαρ, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, όπως τα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων, παρουσία και του αντιδημάρχου, αρμόδιου για τα οικονομικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτητών καφετεριών, εστιατορίων και μπαρ, Γιάννης Τσακιράκης εξέφρασε τη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνάντησης και ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την καλή συνεργασία που είχαν, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που τους απασχολούν.

 

Διαβάστε επίσης:
Βόλος: €11 εκατ. το «φέσι» από τραπεζοκαθίσματα, τέλος παρεπιδημούντων
Δ. Αθηναίων: Ξήλωσαν τραπεζοκαθίσματα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΤΕΛΗ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΚΡΗΤΗΣ), ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση