ηράκλειο-κουράκης-ζήτησε-πίστωση-χρό-543916
ΔΗΜΟΙ | 23.02.2023 | 09:03

Ηράκλειο-Κουράκης: Ζήτησε πίστωση χρόνου από την ομάδα του

Δεν έδωσε τις απαντήσεις που ανέμεναν τα στελέχη της παράταξης της Ηράκλειο 3.7.5. σε σχέση με τις πολιτικές προθέσεις του σε ό,τι αφορά το επόμενο βήμα του εν όψει των επερχόμενων βουλευτικών και δημοτικών εκλογών  ο Γ.Κουράκης, στη διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας του.

Ο επικεφαλής της παράταξης παρέμεινε ασαφής σε σχέση με το μετερίζι από το οποίο θα δώσει την επόμενη εκλογική μάχη, παρατείνοντας την αγωνία και την αβεβαιότητα στη μείζονα αντιπολίτευση τα στελέχη της οποίας έχουν επανειλημμένα ζητήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με επόμενα πολιτικά βήματα της δημοτικής ομάδας.

Ο κ. Κουράκης ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι βρίσκεται σε εξέλιξη γκάλοπ το οποίο έχει αναθέσει με κόστος δικό του, προκειμένου να χαρτογραφηθούν οι προτιμήσεις της κοινωνίας σε σχέση με τις τοπικές υποψηφιότητες.

Όπως είπε, σε ένα εικοσαήμερο θα έχει στα χέρια του το αποτέλεσμα και στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από την ομάδα του πίστωση χρόνου προκειμένου να αποτιμηθεί ο παλμός και οι προτιμήσεις του κόσμου σε σχέση με της υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το οποίο προκύπτει σαν αποτέλεσμα  είναι ότι δεν φαίνεται να περπατά το σενάριο της υποψηφιότητας του κ. Κουράκη στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ,  μετά και τις αρνητικές εισηγήσεις που έχουν γίνει και τοπικά και κεντρικά αλλά και εσωτερικά από το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Την ίδια στιγμή δεν διαφαίνεται να υπάρχουν ανοικτοί ορίζοντες στην κατεύθυνση της Περιφέρειας, άρα θα πρέπει να θεωρείται μονόδρομος ο Δήμος Ηρακλείου, όπου όμως χθες ο κ.Κουράκης δεν ξεκαθάρισε στα μέλη της ομάδας του, για το αν θα ηγηθεί ο ίδιος της νέας προσπάθειας ή αν θα είναι κάποιος άλλος  επικεφαλής.

Στη διάρκεια της συζήτησης πολλά μέλη της παράταξης, κυρίως από την ενδοχώρα, τον ενθάρρυναν να κινηθεί χωρίς δισταγμό για τη διεκδίκηση του Δήμου Ηρακλείου, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του,  με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα σε σχέση με τον πολιτικό προσανατολισμό της παράταξης.

Από την πλευρά του ο κ. Κουράκης δεν δίστασε να αναφερθεί σε όσους επιδίδονται σε ένα πόλεμο λάσπης σε βάρος του ξεκαθαρίζοντας ότι είναι αποφασισμένος να  απαντήσει με μηνύσεις.

patris.gr