Υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου ο Ηρακλής Δρούλιας - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
27
Μάι
Back

Υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου ο Ηρακλής Δρούλιας

Με ανοιχτή επιστολή απευθύνεται στις Χαϊδαριώτισσες και τους Χαϊδαριώτες ο Ηρακλής Δρούλιας δημοσιοποιώντας την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος της πόλης στις εκλογές του Μαΐου 2014 .

Στην εν λόγω επιστολή σημειώνεται η προσπάθεια αλλά και η βούληση για την συνδιαμόρφωση ενός πολυσυλλεκτικού , ενωτικού ψηφοδελτίου , χωρίς κομματικά και πολιτικά προαπαιτούμενα παρά μόνο το ήθος και η εντιμότητα όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στα κοινά της πόλης .

Για τον κ. Δρούλια δεν στοχοποιούνται ως αντίπαλοι , παρατάξεις και πρόσωπα , παρά μόνο τα προβλήματα , τα λάθη και οι παραλείψεις του παρελθόντος που με κοινή , συλλογική προσπάθεια πρέπει να αντιμετωπιστούν , όπως αναφέρεται στην ανοιχτή επιστολή .

Νέοι άνθρωποι , νέα πρόσωπα αλλά και παλαιότεροι με γνώση και εμπειρίες , συνθέτουν τον δημοτικό του συνδυασμό , δηλώνοντας την αποφασιστικότητά τους να εργασθούν με όραμα , νέες ιδέες και σχέδιο για το καλό του Χαϊδαρίου .

Ακολουθεί ολόκληρη η ανοιχτή επιστολή :

«Χαϊδαριώτισσες , Χαϊδαριώτες ,

Φίλες και Φίλοι ,

Με την επιστολή μου αυτή επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 .

Το αίσθημα ευθύνης για την πόλη μας και τους Πολίτες της , το ενδιαφέρον μου για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας , η γνώση μου ως Πολιτικός Μηχανικός αλλά και η εμπειρία μου από την διοίκηση μεγάλων παραγωγικών οργανισμών ,κυρίως η αγωνία και ο προβληματισμός μου για το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου , προσμέτρησαν στην απόφασή μου .

Ταυτόχρονα , η προτροπή πολλών συμπολιτών μας , ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές και κομματικές τους προτιμήσεις , διαμόρφωσε την τελική μου επιλογή .

Γνωρίζω ότι είναι μια απόφαση ευθύνης και καθήκοντος απέναντι στην πόλη και τους ανθρώπους της .

Αξίζει όμως να αγωνίζεσαι για αυτά που πιστεύεις . Γιατί το Χαϊδάρι , πέρα από τα προβλήματά του , είναι μια όμορφη πόλη . Με δυνατότητες και πλεονεκτήματα . Με Ιστορία και ταυτότητα .
Είναι μια ζωντανή πόλη , με μια δυναμική νεολαία ,

Για την πόλη μας αξίζει κάθε προσπάθεια .

Μαζί με νέους ανθρώπους , νέα πρόσωπα αλλά και παλαιότερους , με παρουσία και προσφορά στη ζωή του τόπου μας , διαμορφώνουμε ένα ευρύ , πολυσυλλεκτικό , ενωτικό δημοτικό συνδυασμό .

Χωρίς πολιτικά , κομματικά ή άλλα προαπαιτούμενα . Μόνη προϋπόθεση , η εντιμότητα , το ήθος και η διάθεση για προσφορά .

Μοναδική μας επιδίωξη το καλό του Χαϊδαρίου .

Η προσπάθεια είναι συλλογική . Σε αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχουν αποκλεισμοί και περιχαρακώσεις .

Τα προβλήματα είναι ο αντίπαλός μας . Να εργασθούμε όλοι μαζί για να τα αντιμετωπίσουμε .

Να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος .

Να ανοίξουμε ένα νέο παράθυρο στο μέλλον . Διαθέτουμε όραμα , σχέδιο , προτάσεις , νέες ιδέες και κυρίως όρεξη για δουλειά .

Το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου ανήκει σε όλες και όλους σας . Ας το κατακτήσουμε μαζί .

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το πράξουμε . Για το Χαϊδάρι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε .»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!