υποψήφιος-δήμαρχος-χαϊδαρίου-ο-ηρακλ-233506
ΔΗΜΟΙ | 24.01.2014 | 16:14

Υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου ο Ηρακλής Δρούλιας

Με ανοιχτή επιστολή απευθύνεται στις Χαϊδαριώτισσες και τους Χαϊδαριώτες ο Ηρακλής Δρούλιας δημοσιοποιώντας την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος της πόλης στις εκλογές του Μαΐου 2014 .

Στην εν λόγω επιστολή σημειώνεται η προσπάθεια αλλά και η βούληση για την συνδιαμόρφωση ενός πολυσυλλεκτικού , ενωτικού ψηφοδελτίου , χωρίς κομματικά και πολιτικά προαπαιτούμενα παρά μόνο το ήθος και η εντιμότητα όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στα κοινά της πόλης .

Για τον κ. Δρούλια δεν στοχοποιούνται ως αντίπαλοι , παρατάξεις και πρόσωπα , παρά μόνο τα προβλήματα , τα λάθη και οι παραλείψεις του παρελθόντος που με κοινή , συλλογική προσπάθεια πρέπει να αντιμετωπιστούν , όπως αναφέρεται στην ανοιχτή επιστολή .

Νέοι άνθρωποι , νέα πρόσωπα αλλά και παλαιότεροι με γνώση και εμπειρίες , συνθέτουν τον δημοτικό του συνδυασμό , δηλώνοντας την αποφασιστικότητά τους να εργασθούν με όραμα , νέες ιδέες και σχέδιο για το καλό του Χαϊδαρίου .

Ακολουθεί ολόκληρη η ανοιχτή επιστολή :

«Χαϊδαριώτισσες , Χαϊδαριώτες ,

Φίλες και Φίλοι ,

Με την επιστολή μου αυτή επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 .

Το αίσθημα ευθύνης για την πόλη μας και τους Πολίτες της , το ενδιαφέρον μου για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας , η γνώση μου ως Πολιτικός Μηχανικός αλλά και η εμπειρία μου από την διοίκηση μεγάλων παραγωγικών οργανισμών ,κυρίως η αγωνία και ο προβληματισμός μου για το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου , προσμέτρησαν στην απόφασή μου .

Ταυτόχρονα , η προτροπή πολλών συμπολιτών μας , ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές και κομματικές τους προτιμήσεις , διαμόρφωσε την τελική μου επιλογή .

Γνωρίζω ότι είναι μια απόφαση ευθύνης και καθήκοντος απέναντι στην πόλη και τους ανθρώπους της .

Αξίζει όμως να αγωνίζεσαι για αυτά που πιστεύεις . Γιατί το Χαϊδάρι , πέρα από τα προβλήματά του , είναι μια όμορφη πόλη . Με δυνατότητες και πλεονεκτήματα . Με Ιστορία και ταυτότητα .
Είναι μια ζωντανή πόλη , με μια δυναμική νεολαία ,

Για την πόλη μας αξίζει κάθε προσπάθεια .

Μαζί με νέους ανθρώπους , νέα πρόσωπα αλλά και παλαιότερους , με παρουσία και προσφορά στη ζωή του τόπου μας , διαμορφώνουμε ένα ευρύ , πολυσυλλεκτικό , ενωτικό δημοτικό συνδυασμό .

Χωρίς πολιτικά , κομματικά ή άλλα προαπαιτούμενα . Μόνη προϋπόθεση , η εντιμότητα , το ήθος και η διάθεση για προσφορά .

Μοναδική μας επιδίωξη το καλό του Χαϊδαρίου .

Η προσπάθεια είναι συλλογική . Σε αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχουν αποκλεισμοί και περιχαρακώσεις .

Τα προβλήματα είναι ο αντίπαλός μας . Να εργασθούμε όλοι μαζί για να τα αντιμετωπίσουμε .

Να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος .

Να ανοίξουμε ένα νέο παράθυρο στο μέλλον . Διαθέτουμε όραμα , σχέδιο , προτάσεις , νέες ιδέες και κυρίως όρεξη για δουλειά .

Το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου ανήκει σε όλες και όλους σας . Ας το κατακτήσουμε μαζί .

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το πράξουμε . Για το Χαϊδάρι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε .»