Υπογραφή σύμβασης 1 εκατ. ευρώ για την καθαριότητα του Δήμου Θερμαϊκού

Σύμβαση για την ανάθεση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού σε ιδιωτική εταιρεία, η οποία αναδείχθηκε ανάδοχος έπειτα από διεθνή δημόσιο διαγωνισμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2013 αναμένεται να υπογραφεί  στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, εξέφρασε την ικανοποίησή του, που, όπως είπε, «μετά τα τεράστια εμπόδια διαδικασιών και τις χρονοβόρες δικαστικές διαμάχες, έρχεται σε πέρας μια προσπάθεια που θα αποδώσει τα μέγιστα στην καθαριότητα». Η διάρκεια της σύμβασης είναι για δώδεκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της και το συνολικό κόστος της ανέρχεται σε περίπου 1 εκ. ευρώ.

Στο μεταξύ, ο αναπληρωτής γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ Μηνάς Μοναστηρίδης, επισήμανε ότι οι δήμαρχοι Χαλκηδόνας, Λαγκαδά και Πυλαίας-Χορτιάτη είχαν προχωρήσει σε εξαγγελίες για την ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτη, οι οποίες δεν έγιναν πράξη μετά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Εξέφρασε, δε, την πεποίθηση, ότι το ίδιο θα συμβεί και στο Δήμο Θερμαϊκού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]