Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας Αθήνας – Σαγκάης

Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας κ. Φώτη Προβατά, υποδέχθηκε σήμερα Παρασκευή, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, εξαμελή αντιπροσωπεία από την πόλη Σαγκάη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με επικεφαλής τον κ. Wu Zhiming, Πρόεδρο της Επιτροπής της Σαγκάης της Κινεζικής Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο αντιπροσωπείες υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο την σύσφιξη και αναβάθμιση των σχέσεων των δύο πόλεων στους τομείς του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, της περιβαλλοντικής προστασίας και της εκπαίδευσης.

Η συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών και η υπογραφή του Μνημονίου επανεπιβεβαίωσε και διασφάλισε τους ήδη υπάρχοντες ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ Αθήνας και Σαγκάης. Ο κ. Wu Zhiming απήυθυνε επίσημη πρόσκληση στον κ. Καμίνη να επισκεφθεί τη Σαγκάη, ως επικεφαλής πολιτικής και επιχειρηματικής αντιπροσωπείας του δήμου Αθηναίων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΑΓΚΑΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!