Υπεγράφη η σύμβαση για το εργο επεξεργασίας-διάθεσης λυμάτων Δ.Ε.Μοιρών

Eνα σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Μοιρών του Δήμου Φαιστού,  παίρνει σάρκα και οστά, ύστερα από δεκαετίες, μετά την υπογραφή εργολαβικής σύμβασης κατασκευής του έργου επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Δ.Ε.Μοιρών Δήμου Φαιστού.

Την υπογραφή της σχετικής σύμβασης υπέγραψαν η Δήμαρχος Φαιστού κ. Πετρακογιώργη, ως εκπρόσωπος του Δήμου Φαιστού φορέα υλοποίησης του έργου, ο κ. Κουλεντάκης, Πρόεδρος ΔΕΥΑ Φαιστού, Φαιστού και τα μέλη της κοινοπραξίας «ENVITEC A.E.- ΛΙΜΕΝΙΚΗ Α.Ε» ως ανάδοχος του έργου.

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού κκ. Νικολιδάκης, Μανιαδάκης, Πρωτογεράκης, Φασομυτάκης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Φαιστού κ. Δουλγεράκης, η Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μοιρών κ. Πετράκη, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Μοιρών κκ. Παπαδομανωλάκης και Ρηγάκης, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μοιρών κ. Γιρβαλάκης.

Έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης, ο ανάδοχος του έργου αναλαμβάνει την εκτέλεση των εργασιών σύμφωνα με τη σύμβαση και ακολουθεί τις οδηγίες του φορέα επίβλεψης από τη στιγμή που εγκαθίσταται στο χώρο εργασιών.

Η κατασκευή του έργου επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων έρχεται ως συνέχεια των εργασιών που έχει  ξεκινήσει ο  Δήμος Φαιστού και η ΔΕΥΑ Φαιστού και αφορά την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης στις Μοίρες, στα Καπαριανά και στους οικισμούς Γαλιά (έργο που εκτελείται), Πετροκεφαλίου (έργο προς δημοπράτηση) και Καστελίου(έργο υπό επαναδημοπράτηση) .

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΕ ΜΟΙΡΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΤΟΥ, ΕΡΓΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση