Υπεγράφη η συμφωνία για την επισκευή των οχημάτων του Δ. Θεσσαλονίκης

Υπεγράφη τελικά, μετά από πολλές περιπέτειες η συμφωνία ανάθεσης παροχής υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης μεταξύ του δήμαρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και του εκπρόσωπου της ανάδοχης εταιρίας, Ανδρέα Καούση.

Η εταιρία «Βιομηχανία Ειδικών Κατασκευών Α. Καούσης Α.Ε.» πήρε την ανάθεση κατόπιν διεξαγωγής δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού αντί συνολικού ποσού 1.886.163, 20 ευρώ. Η συμφωνία μεταξύ των συμβαλλομένων μερών έχει διάρκεια δώδεκα μήνες, με τη δυνατότητα μονομερούς (από το Δήμο Θεσσαλονίκης) παράτασης για ένα τρίμηνο μετά από τη λήξη αυτής.

«Μέσα στο επόμενο διάστημα 3-4 μηνών, όταν θα αρχίσει η παράδοση των υπό επισκευή αυτοκινήτων, η καθαριότητα της πόλης γυρίζει σελίδα. Με το νέο εξοπλισμό, θα μπει πρόγραμμα για την ανακύκλωση και την αποκομιδή των απορριμμάτων, αλλά και πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η συμμετοχή των πολιτών στην καθαριότητα της πόλης είναι απαραίτητη. Δεν γίνεται ο ένας να πετάει και ο άλλος να μαζεύει. Καθαριότητα από μια πλευρά δεν νοείται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Σχετικά
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ VS ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ «ΣΤΗΜΕΝΟ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Μανουσαρίδης: Θα στείλω τοv Μπουτάρη στον εισαγγελέα

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!