Υπάλληλος δήμου κατηγορείται για πλαστά έγγραφα - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
6
Δεκέμβριος
Back

Υπάλληλος δήμου κατηγορείται για πλαστά έγγραφα

Για χορήγηση πλαστών εγγράφων σε αλλοδαπούς προκειμένου να κινήσουν τις διαδικασίες νομιμοποίησής τους κατηγορείται δημοτικός υπάλληλος.

Ο δημοτικός υπάλληλος κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα, που διαθέτει πλαστά έγγραφα για νομιμοποιήσεις αλλοδαπών και όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, διότι κατείχαν πλαστή βεβαίωση – κατάθεση δικαιολογητικών για έκδοση άδειας διαμονής και εργασίας, την οποία είχαν προμηθευτεί από άλλους Αλβανούς έναντι χρηματικής αμοιβής.
Τα έγγραφα αυτά είχε χορηγήσει ο δημοτικός υπάλληλος ο οποίος είναι αρμόδιος για τέτοια θέματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δημοτικός υπάλληλος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση, ωστό όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε από τη θέση του, αλλά εξακολουθούσε να εργάζεται στο γραφείο χορήγησης δικαιολογητικών σε αλλοδαπούς. Η σύλληψή του δεν κατέστη δυνατή αυτή τη φορά, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ενώ οι δύο Αλβανοί με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!