Ιωάννινα: Σύσκεψη με την ΕΛ.ΑΣ στο Δημαρχείο

Το κενό που αφήνει πίσω της η Δημοτική Αστυνομία προσπαθούν να καλύψουν Δήμος Ιωαννιτών και ΕΛ.ΑΣ

Προς αυτή την κατεύθυνση, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο, αποφασίστηκε η λήψη άμεσων μέτρων για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας στην πόλη, αποφασίστηκε.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας και αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως έχει τονιστεί και το προηγούμενο διάστημα, η απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και η αδυναμία ουσιαστικών ελέγχων από την πλευρά της έχει ως αποτέλεσμα να ανακύπτουν σοβαρά προβλήματα, κυρίως στον κυκλοφοριακό τομέα και στους κοινόχρηστους χώρους.

«Το κενό που δημιουργείται με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας έχει επιπτώσεις, δυσκολεύει την καθημερινότητα, μειώνει την ποιότητα ζωής. Έτσι καταγράφεται αύξηση των φαινομένων καταστρατήγησης των κανόνων κυκλοφορίας και παραβάσεων των Κανονισμών για τους κοινόχρηστους χώρους, τα τραπεζοκαθίσματα και την ηχορύπανση. Η πόλη όμως δεν είναι ανοχύρωτη. Έτσι ωσότου ξεκαθαρίσει το θέμα με τη Δημοτική Αστυνομία, θα συνδράμει τους ελέγχους η Ελληνική Αστυνομία με την οποία είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Δεν θα υπάρξει λοιπόν κανένα κενό και οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

 

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΑΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!