Ιωακειμίδης: Ιστορική η ημέρα λειτουργίας του μετρό στη Νίκαια

“Είναι ιστορική μέρα, γιατί πριν από 20 χρόνια είχε αρχίσει να δρομολογείται ο σταθμός στην πόλη μας. Από απόψε γίνεται πραγματικότητα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς” δήλωσε ο Δήμαρχος Νίκαιας -Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, στον Αθήνα 9.84 και τον Γιώργο Αποστολίδη, με αφορμή τη λειτουργία από σήμερα των τριών νέων σταθμών του Μετρό σε Νίκαια, Αγ.Βαρβάρα και Κορυδαλλό.

“Το περιμένουμε επί πολλά χρόνια και ειδικά για τη Νίκαια ο σταθμός βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της περιοχής, εκεί όπου πρωτοκατοίκησαν οι πρόσφυγες, ένα σημείο που με την πάροδο των χρόνων είχε απαξιωθεί ” τόνισε ο κ. Ιωακειμίδης και πρόσθεσε:

“Στην πλατεία Αγίου Νικολάου, βρίσκεται η πρώτη εκκλησία της πόλης που ανεγέρθηκε το 1922, με την άφιξη των προσφύγων. Στεγάστηκε σε αντίσκηνο, μέχρις ότου κατασκευάστηκε με πέτρες. Είναι ένα επίτευγμα, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης.Το μετρό έρχεται να το αναζωογονήσει και να του δώσει έναν άλλον αέρα που τον είχε ανάγκη. Ελπίζουμε με τον σταθμό του Μετρό να επανεκκινήσουν το κέντρο και η αγορά, σε μία δύσκολη συγκυρία” κατέληξε ο Δήμαρχος Νίκαιας -Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΜΕΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!