ημερίδα-στο-δ-τρίπολης-το-σύμφωνο-των-220414
ΔΗΜΟΙ | 29.04.2014 | 13:43

Ημερίδα στο Δ. Τρίπολης: «Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τους δημότες»

Ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τους δημότες της Τρίπολης» την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα 12.00 μ.μ, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας την οποία θα ανοίξει με ομιλία του ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, θα γίνει αναλυτική αναφορά στο Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) που εκπόνησε ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α. ΠΕΤΑ και τα οφέλη που θα έχουν από την εφαρμογή του οι δημότες της Τρίπολης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

  • 12.00 μ.μ. – 12.40 μ.μ.

Χαιρετισμός – Εισήγηση του Δημάρχου Τρίπολης με θέμα: Το Σύμφωνο των Δημάρχων και η σημασία του για το Δήμο Τρίπολης

Εισηγητής: Γιάννης Σμυρνιώτης, Δήμαρχος Τρίπολης

  • 12.40 μ.μ. – 13.10

Το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) του Δήμου Τριπόλεως, τι προβλέπει και ποια τα αποτελέσματα / Η ευρωπαϊκή και η ελληνική εμπειρία από το Σύμφωνο των Δημάρχων

Εισηγητής: Σταύρος Μαυρουδέας, Οικονομολόγος-Περιβαντολόγος υποψήφιος διδάκτωρ Πολυτεχνείου Βραδεμβούργου, επιστημονικός συνεργάτης ΠΕΤΑ Α.Ε.

  • 13.10 – 13.40

Οι μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες του Δήμου Τρίπολης για την Βιώσιμη Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης (Σ.Δ.Α.Ε.)

Εισηγητής: Κώστας Κατσαφάνας, Αντιδήμαρχος Τρίπολης

  • 13.40 – 14.10

Η χρηματοδότηση των Δράσεων του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.)/ Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) και άλλες μορφές χρηματοδότησης

Εισηγητής: Στάθης Ραγκούσης, Διευθύνων Σύμβουλος ΠΕΤΑ Α.Ε.

  • 14.10 – 15.00

Συζήτηση με το κοινό – Ερωτήσεις και απαντήσεις