Ημερίδα με θέμα «Οικονομική Κρίση, Υπερχρεωμένοι πολίτες, πολίτες σε κρίση, υπάρχει λύση;»

Το Πράσινο Ινστιτούτο, σε συνεργασία με την δημοτική κίνηση Πράσινη Πόλη , διοργανώνουν  ημερίδα με θέμα ‘Οικονομική Κρίση, Υπερχρεωμένοι πολίτες, πολίτες σε κρίση, υπάρχει λύση;‘.

“Είμαστε στο μέσο της Ελληνικής οικονομικής κρίσης, μία ομάδα συμπολιτών μας βρίσκεται σε μια οριακή κατάσταση με πολλά αδιέξοδα τα οποία τους οδηγούν στην κατάθλιψη, το οποίο έχει αρνητικά αποτελέσματα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Τα παραπάνω συνεπάγονται πέραν του ψυχολογικού προβλήματος, έντονη πίεση στο ήδη πιεσμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας (σε ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους). Μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση έχουν υπάρξει νομοθετήματα τα οποία βοηθούν στην εξεύρεση λύσεων αλλά όμως έχουν και αδυναμίες. Οι υποχρεώσεις των πολιτών που προέκυψαν από πράξεις μιας άλλης περιόδου με υψηλότερα εισοδήματα και αξίες θα πρέπει να επαναξιολογηθούν με δίκαιο τρόπο σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, Στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Μετροπόλ,

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής :

Χαιρετισμοί
18:30 – 18:45
Εισηγητές :
18:45 – 19:05 Ελεάννα Ιωαννίδου, Δικηγόρος, συντονίστρια της ΘΟ Ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ΟΠ
19:05 – 19:25 Τουρβάτσος Κωνσταντίνος, Δικηγόρος, εκπρόσωπος Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας
19:25 – 19:45 Στασινόπουλος Δημήτρης, Δικηγόρος
19:45 – 20:05 Παναγιώτης Νταής, Οικονομολόγος
20:05 – 20:25 Συζήτηση

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!