Ημέρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης από το Δήμο Ζακύνθου

Mηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, εθελοντισμού και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μετέφεραν οι πολίτες της Ζακύνθου, συμμετέχοντας στην Ημέρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Δήμος, ενισχύοντας με τις προσφορές τους σε τρόφιμα και φάρμακα το κοινωνικό παντοπωλείο.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι των κοινωνικών υπηρεσιών και εθελοντές συγκέντρωναν τα προϊόντα, στην πλατεία Σολωμού, προκειμένου στη συνέχεια, να διατεθούν στα άτομα που έχουν ανάγκη και στηρίζονται καθημερινά ή σε μηνιαία βάση από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Στο κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς ανταποκρίθηκαν αρκετοί πολίτες, σύλλογοι και φορείς του νησιού.

Ο Δήμος Ζακύνθου ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια, λίγες μέρες πριν το Πάσχα, κινητοποιήθηκαν και προσέφεραν, ακόμα και από το υστέρημα τους. Επίσης, εξαιρετικής σημασίας ήταν η συμβολή των εθελοντών, που για την πραγματοποίηση της δράσης αφιέρωσαν χρόνο και έδειξαν μεγάλη προθυμία συμμετοχής, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η δράση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!