Ηγουμενίτσα: Σύσκεψη για το παράνομο-ελεύθερο κάμπινγκ

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του  Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γεωργίου Κάτσινου, με θέμα την καταπολέμηση του παράνομου-ελεύθερου κάμπινγκ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο της πόλης.

Στη σύσκεψη, εκτός του κ. Δημάρχου, συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα τουρισμού κ. Κωλέττας Γεώργιος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας κ. Λεμονιάς Ευάγγελος, ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παππάς Ιωάννης, εκπρόσωποι του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας ο κ. Χατζηπέτρος Πέτρος και η κ. Ρίζου Χριστίνα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών και Αγροτουριστικών Καταλυμάτων Ηπείρου κ. Ζήγος Χρήστος και το μέλος της Ομοσπονδίας κ. Κυπριανός Παναγιώτης.

Στη συζήτηση που έγινε, τέθηκε το νομικό πλαίσιο που διέπει την εν λόγω δραστηριότητα του κάμπινγκ, καθώς και τα όρια των αρμοδιοτήτων των τριών εμπλεκομένων φορέων (Αστυνομία, Δημ. Αστυνομία, Λιμεναρχείο).

Απ’ όλους κρίθηκε σκόπιμο να προστατευθεί η τουριστική-παραλιακή ζώνη του Δήμου από την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση σκηνών-τροχόσπιτων και να ενταθούν οι έλεγχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος για τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, ευχόμενος αυτή να συνεχιστεί, προς όφελος των Δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΚΑΜΠΙΝΓΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!