Ιδιώτες σε καθαριότητα -ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά Μπακογιάννη: «Είναι πολλά τα λεφτά»

Επίθεση κατά του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο πρόεδρος  της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, με αφορμή τις θέσεις του κ. Μπακογιάννη, για τις Υπηρεσίες Καθαριότητας Δήμων και την συμμετοχή ιδιωτών σε αυτές. Συγκεκριμένα ο κ. Τράκας ανάφερε τα εξής:

«Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση η εμμονή του κ. Μπακογιάννη που με επαναλαμβανόμενες δηλώσεις μιλάει για ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Προφανώς και θέλει να κάνει το χατίρι στον θείο του κ. Μητσοτάκη, όραμα του οποίου είναι η κατακερμάτιση και διάλυση υπηρεσιών του δημοσίου και ταυτόχρονα παραχώρησή τους σε ιδιωτικά συμφέροντα, ξεπληρώνοντάς του με τον καλύτερο τρόπο το χρίσμα που έλαβε από τον ίδιο για τον Δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Μπακογιάννης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο συμπαθέστατο Καρπενήσι αλλά στην Αθήνα, τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας και να είναι σίγουρος ότι οποιοσδήποτε έχει δώσει υποσχέσεις σε εργολάβους και ονειρεύεται ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων θα βρει μπροστά του σύσσωμους, όχι μόνο τους εργαζόμενους του Δήμου Αθηναίων αλλά και όλων των άλλων Δήμων.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ανοίξει διάπλατα την κερκόπορτα για την διάλυση των υπηρεσιών καθαριότητας στους Δήμους της χώρας και την παραχώρηση τους σε εργολάβους που μόνο σκοπό έχουν το κέρδος, βάζοντας χέρι στα χρήματα των δημοτών από τα ανταποδοτικά τέλη.

Το έχουμε καταλάβει δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζετε καθημερινά ότι ¨είναι πολλά τα λεφτά¨ κ. Μπακογιάννη….

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!