Η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας του Βοτανικού (φωτο)

Το πρωί της Παρασκευής (19/7) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας, η οποία από εδώ και στο εξής αναλαμβάνει την περαίωση της ανέγερσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στο πολιτικό γραφείο του, παρουσία και του προέδρου του ΕρασιτέχνηΔημήτρηΓιαννακόπουλου.

Συνολικά, στον χώρο παρευρέθηκαν οι Στέλιοςκαι Ανδρέας Αγιοστρατίτης, Πέτρος Συναδινόςκαι Στέφανος Αυγουλέας από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ενώ από την πλευρά του δήμου οι συμμετείχαν οι Αλέξανδρος Πιατσιάμης (οικονομολόγος), Χρόνης Ακριτίδης (τοπογράφος), ΒιβήΜπάτσου (αρχιτέκτων – πολεοδόμος) και ο Αθανάσιος Τσιούρας (δικηγόρος).

Δηλώσεις δεν υπήρξαν από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ενημέρωσε πως θα ακολουθήσει κοινή ανακοίνωση με τον Δήμο.

Δείτε τις εικόνες;

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΜΑΔΑΣ, ΒΟΤΑΝΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!