Η παρουσίαση του βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης μαζί με την Αντιδήμαρχο Νίνα – Ασπασία Βλάχου υποδέχθηκαν την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς, «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος».

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος εξήρε την επιτυχία της ως προέδρου, της Επιτροπής Διεκδίκησης αλλά και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και τόνισε: «στη σκέψη των Ελλήνων, η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι ο άνθρωπος που κατόρθωσε να φέρει στην Ελλάδα και να διοργανώσει τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο που είχαμε από μικρά παιδιά, να ζήσουμε και να απολαύσουμε Ολυμπιακούς Αγώνες. Σας ευχαριστώ πολύ για τη σημερινή σας παρουσία στο Δημαρχείο Κηφισιάς».

Μετά από την προβολή ενός βίντεο με κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της Γιάννας Αγγελοπούλου, ξεκίνησε η παρουσίαση του βιβλίου, την οποία προλόγισε η Αντιδήμαρχος, Νίνα – Ασπασία Βλάχου.

Αφού μίλησε για τις λαμπρές μέρες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, που, όπως είπε, αποτελούν τον πυρήνα του βιβλίου της, αναρωτήθηκε τι φταίει που το σήμερα είναι τόσο διαφορετικό σε σχέση με το χθες, υπογραμμίζοντας ότι «η ανάληψη ευθύνης είναι αυτή που θα μας βγάλει από την κρίση και μόνο με αποτελεσματικότητα μπορούμε να έχουμε μέλλον».

Μετά την ομιλία της, η κ. Αγγελοπούλου συνομίλησε με τους προσκεκλημένους και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Κουρμαδιάς και Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Ανεξάρτητοι Δημότες», Βασίλης Βάρσος και «Πόλη Φως», Αγγελική Συνοδινού, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, Γεώργιος Παπαδόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγγελική Βαλασοπούλου, Αντώνης Βάρδας, Ηλιάνα Στεφανάκου και Σπύρος Μούρκος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!