Η Καλλιθέα «τρέχει» σε εκδήλωση που διοργανώνει ο δήμος

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και ο πρόεδρος του  Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γ. Γάλλος» Κωνσταντίνος Ευσταθίου έδωσαν συνέντευξη Τύπου για την εκδήλωση Καλλιθέα RUN, που διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας μαζί με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας και το ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 5/4/2015.

O δήμαρχος δήλωσε ότι το Καλλιθέα RUN είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση μαζικού αθλητισμού υπερτοπικής σημασίας.

Γίνεται για τέταρτη φορά στην πόλη και φέτος οι συμμετοχές, φτάνουν περίπου τις 2.500 ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ (2.200 πέρσι,1.970 συμμετοχές το έτος 2013 και 1.800 συμμετοχές το έτος 2012).

«Οι λάτρεις του αθλητισμού,  από την Καλλιθέα και από όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Καλλιθέα τρέχοντας και να έχουν  μια πολύ όμορφη εμπειρία», υπογράμμισε ο δήμαρχος

Ο κ. Κάρναβος δήλωσε ότι συμμετέχει προσωπικά στην εκδήλωση και ανέφερε ότι αυτό του δίνει μεγάλη χαρά, ενώ τόνισε ότι ο αγώνας αυτός είναι μια απόδειξη ότι η Καλλιθέα  αγαπά τον αθλητισμό.

«Δεν είναι μόνο οι πρωταθλητές που βγάζουμε, δεν είναι μόνο τα σωματεία που πρωταγωνιστούν στον ελληνικό αθλητισμό, είναι μια πόλη ολόκληρη που συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα. Χιλιάδες συμπολίτες μας τρέχουν σ’ αυτό τον αγώνα από όλες τις ηλικίες και από όλες τις γειτονιές, δηλώνοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό, αλλά και για ένα άλλο πιο ανθρώπινο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Το Καλλιθέα RUN εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα για τον αθλητισμό και το ευ ζήν που εφαρμόζει ο Δήμος Καλλιθέας.

Το Σάββατο 4/4/2015, για πρώτη φορά  διοργανώνεται επιστημονική  ημερίδα με θέμα: «Προαγωνιστικός έλεγχος, Διατροφή-Τραυματισμοί -Θεραπεία»

Ο κ. Ευσταθίου, δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ότι «ο δρόμος την Κυριακή θα ανήκει στους δρομείς, ένας μεγάλος κεντρικός άξονας της Καλλιθέας με κατεύθυνση την παραλία, ελεύθερος για όλους τους πολίτες, κατοίκους ή μη, για να τρέξουν και να βρουν διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ RUN


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]