Η δημοτική αρχή Τσίρμπα πρωτοστατεί στην εφαρμογή της …ρήσης Πέτσα «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει» - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
22
Νοέμβριος
Back

Η δημοτική αρχή Τσίρμπα πρωτοστατεί στην εφαρμογή της …ρήσης Πέτσα «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει»

Έφτασε στα χέρια μας επιστολή του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Γ. Ρέππα με την οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι η δημοτική αρχή Τσίρμπα, μέλους της ΝΔ, ε΄σπευσε να ευθυγραμμιστεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Πέτσα που μας είπε ανερυθρίαστα ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει». Με την επιστολή του προς διευθυντές των σχολείων της πόλης ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας (πλέον, είχε εκλεγεί με την παράταξη Σαράντη) και μέλος της ΝΔ νουθετεί τους παραλήπτες της επιστολής για τη σειρά με την οποία πρέπει να πραγματοποιούν τις πληρωμές, με τη δαμόκλειο σπάθη εάν παρατηρηθούν υπερβάσεις η διαχείριση των οικονομικών του σχολείου να περνάει απευθείας στη σχολική επιτροπή και τον πρόεδρο της! Αντί η δημοτική αρχή να μπει μπροστά και να διεκδικήσει έκτακτη χρηματοδότηση για τις ανάγκες των σχολείων, κουνάει το δάκτυλο στους διευθυντές των σχολείων ζητώντας να συμβιβαστούν με το να ξεπαγιάσουν αυτοί και οι μαθητές τους για να μην «ξεφύγουν» οι λογαριασμοί και μας παρουσιάζει την ενεργειακή φτώχεια ως φυσικό φαινόμενο. Πραγματικά ντροπή! Η δημοτική αρχή Τσίρμπα αποδεικνύει καθημερινά ότι ως το καλό παιδί της κυβέρνησης υλοποιεί κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική και μεταφέρει το λογαριασμό στους δημότες. Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους για να μην πληρώσουμε για μια ακόμα φορά τα σπασμένα της πολιτικής τους. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι δίπλα τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!