Η δήμαρχος Τήλου απαντάει στον Μπέζα: «Μας έχετε καταδικάσει να ξεψυχάμε αβοήθητοι στο Αιγαίο»

Μεγάλη παραμένει ακόμα η αναστάτωση από το θάνατο ενός 57χρονου στο Καστελόριζο από καρδιά, ο οποίος περίμενε περίπου 2.5 ώρες το ΕΚΑΒ, κι όταν τελικά κατέφτασε δεν είχε ιατρικό προσωπικό μέσα με αποτέλεσμα να συνοδεύσει τη σωρό στη Ρόδο ο ίδιος ο δήμαρχος. Μάλιστα για το περιστατικό, ο δήμαρχος Καστελόριζου έχει διαμηνύσει ότι θα κάνει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, του υπουργού Υγείας συμπεριλαμβανομένου.

Το περιστατικό το είχε σχολιάσει ο υφυπουργός Υγείας, κάνοντας λόγο για δίκαια παράπονα, αλλά και για λαϊκισμό κάποιων δημάρχων των ακριτικών νησιών. Η παραπάνω δήλωση του Αντώνη Μπέζα, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της δημάρχου Τήλου Μαρία Καμμά- Αλειφέρη, η οποία με άρθρο της στον τοπικό Τύπο, επισημαίνει «καλύτερα λαϊκιστής παρά απάνθρωπος»

Ολόκληρο το άρθρο της:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Το ακούσαμε και αυτό και μάλιστα από τα χείλη ενός εκπρόσωπου του κράτους μας!

Λαϊκιστές!

Μάλιστα… εύγε κ.Μπέζα ! Να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή τη δήλωση οι νησιώτες, θα μπορούσε να είχε σκάσει και από τα γέλια ο άνθρωπος!

Λυπόμαστε πολύ για την κατάντια σας κύριοι εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας! Γιατί εάν εμάς μας έχετε καταδικάσει να ξεψυχάμε αβοήθητοι στο Αιγαίο εσείς έχετε χάσει ότι πολυτιμότερο μας έχει χαρίσει ο Θεός: Την Ανθρωπιά σας!!!

Λαϊκιστές λοιπόν οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που παλεύουν να περισώσουν ότι απέμεινε από την διαφθορά –κλεψιά το λέμε εμείς οι λαϊκοί τύποι- οι άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά με ένα σύστημα που στο μόνο που φτάνει είναι να πιπιλάει την καραμέλα της «νησιωτικότητας», του κράτους πρόνοιας και άλλες πολλές τέτοιες όμορφες ακουστικά μόνο, λέξεις!

Έχει άραγε δει ο κος Μπέζας άνθρωπο να ζητάει βοήθεια προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή και να ξέρει ότι αυτή δεν θα έρθει και θα πεθάνει σαν το σκυλί στο αμπέλι? Ξέρει άραγε τι φρικαλέο συναίσθημα είναι να βλέπεις μπροστά σου ένα νέο άνθρωπο γεμάτο με όνειρα και κέφι για ζωή, να σου κρατάει το χέρι ζητώντας σου βοήθεια και εσύ ο λαϊκιστής δήμαρχος να μην μπορείς να κάνεις τίποτα?
Και όταν κ.Υπουργέ μου πρέπει να δώσεις εξηγήσεις στους συγγενείς του, τι θα τους πεις τότε? Συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μην τυχόν και ενοχλήσω τους διοικούντες? Μην τυχόν και με πούνε λαϊκιστή, αντιεξουσιαστή, φασίστα ή μου στείλουν τους περιβόητους μηχανισμούς τους προκειμένου να συμμορφώσουν τα οικονομοδιοικητά τάχα μου του δήμου μου?

Εάν εμείς είμαστε λαϊκιστές κε Μπέζα, εσείς τι είσαστε που προσλαμβάνετε υπαλλήλους σε δημόσιες θέσεις στο Καστελλόριζο, στην Χάλκη, στη Τήλο, στη Σύμη και σε άλλα μικρά νησιά και προκειμένου να πουλήσετε εκδούλευση –ρουσφέτι το λέμε εμείς οι λαϊκιστές…- μέσα σε μία νύχτα τους έχετε μεταφέρει στα μεγάλα κέντρα?

Εμείς λέμε ότι πρέπει να σοβαρευτείτε!!! Και σας δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να μας τρομάξετε με τους χαρακτηρισμούς σας και τις όποιες μεθόδους χρησιμοποιήσετε προκειμένου να μας φιμώσετε!

Είμαστε όλοι στο πλευρό τους ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΑΚΡΙΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ και σας δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε προκειμένου να σταματήσει αυτή η απάνθρωπη και άθλια πολιτική που ακολουθείτε απέναντι στους Έλληνες νησιώτες!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΙΦΕΡΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!