Η απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ για το γιαούρτωμα στο Βόλο

Ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό, το οποίο έγινε στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο Βόλο στις 13.10.2014.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του Διοικητή του Ιδρύματος ο διαυθυντής του Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Βόλου μετακινήθηκε στο Υποκατάστημα Αν.Λάρισας και ασκήθηκε σε βάρος του πειθαρχική δίωξη δια κλήσεως σε απολογία, αρμοδιότητας του Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Όσο για τον υπάλληλο που τον γιαούρτωσε, τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων και παραπέμφθηκε στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Υπαλλήλων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «αποσπασματικά φαινόμενα δυσλειτουργίας δεν πρόκειται ποτέ να θέσουν εν αμφιβόλω τη σταθερή προσήλωση των υπηρεσιών του Ιδρύματος και του συνόλου των εργαζομένων του, στον κύριο στόχο της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ».

Θυμίζουμε ότι ο υπάλληλος μπήκε στο γραφείο του διευθυντή και του πέταξε γιαούρτια, με τις πληροφορίες να θέλουν τον συγκεκριμένο υπάλληλο να εξαγριώθηκε, γιατί δεν πήρε θέση προϊσταμένου, αν και διαθέτει τα προσόντα…

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΙΚΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΒΟΛΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!