Η απάντηση του Καμίνη στον Σγουρό για τους 8 δημάρχους: «Όλα για τη δημοσιότητα…»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υπερασπιζόμενος τη διακήρυξη των οκτώ δημάρχων. Ο δήμαρχος Αθηναίων σε δήλωσή του στρέφεται εναντίον όσων επιτίθενται σε αυτόν και στην προσπάθεια που γίνεται προς όφελος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Καμίνης κατηγορεί «παράγοντες της τοπικής αυτοδοίκησης» ότι επιδιώκουν δημόσιους καβγάδες με στόχο τη δημοσιότητα, υπονοώντας τον Γιάννη Σγουρό, χωρίς όμως να τον  κατονομάζει.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καμίνη είναι η εξής:

«Με αφορμή την πρόσφατη διακήρυξη των οκτώ δημάρχων την οποία συνυπέγραψα, είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορες δηλώσεις παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης που περιέχουν και επιθέσεις που στρέφονται κατά του προσώπου μου. Τις αντιπαρέρχομαι. Το τελευταίο πράγμα που επιθυμούν αυτή τη στιγμή οι Έλληνες πολίτες είναι να βλέπουν πολιτικά πρόσωπα να καβγαδίζουν δημοσίως. Άλλωστε, οι δυσάρεστες εντυπώσεις από τις σφοδρές αντιπαραθέσεις του πρόσφατου προεκλογικού αγώνα είναι ακόμη νωπές και η λαϊκή ετυμηγορία ήταν σαφής. Ο καβγάς μπορεί να είναι μια δόκιμη τακτική για όποιον αναζητεί πάση θυσία δημοσιότητα, όχι όμως για εκείνους που εργάζονται, γνωρίζοντας ότι μόνον η συνεργασία αποφέρει καρπούς, τους οποίους, τελικά, δρέπουμε όλοι. Ελπίζω πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθω».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΟΧΤΩ ΔΗΜΑΡΧΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!