Η 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς υποδέχεται την Πρωτομαγιά (πρόγραμμα)

Την πρώτη μέρα της Άνοιξης γιορτάζουμε στην 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς επιλέγοντας όμορφα λουλούδια για το Πρωτομαγιάτικο στεφάνι και διασκεδάζουμε με πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η ανανεωμένη Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς είναι σίγουρα μια όμορφη οικογενειακή βόλτα και μια ευκαιρία να γνωρίσουμε περισσότερα από  2.000 είδη φυτών, μυρωδικών και βοτάνων στην καρδιά της Κηφισιάς. Ανθοπαραγωγοί και γεωπόνοι μας συμβουλεύουν πώς να φτιάξουμε τον κήπο ή την βεράντα, ποιά φυτά να επιλέξουμε και με ποιόν τρόπο να τα περιποιηθούμε.

Φέτος η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς εμπλουτίστηκε με  πρόγραμμα πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια και ομιλίες. Αξιοσημείωτη ήταν  η προσέλευση του κοινού τις 4 πρώτες μέρες λειτουργίας της που ξεπέρασε τους  7.500 επισκέπτες. Ενώ παραπάνω από 10 σχολεία συμμετείχαν την πρώτη εβδομάδα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  της έκθεσης  που υλοποιείται από τους γεωπόνους του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με τους Φίλους Μουσείου Γουλανδρή, τη  Greenpeace, τη WWF, τη Farmers’ Republic και το BrickbyBrick/LEGO.

Η 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς υποδέχεται την Πρωτομαγιά στο καταπράσινο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» με ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Πέμπτη 30 Απριλίου

20:30              «50 χρόνια μουσική σε μια βραδιά» συναυλία με τον Θανάση Πολυκανδριώτη

Παρασκευή 1 Μαΐου

12:00              «Αντίκες κ’ Λουλούδια» μια βόλτα με Αντίκες στην Κηφισιά. Εκκίνηση από την Πλατεία Ελαιών, Νέας Κηφισιάς

12:00-14:00   Κυνήγι θησαυρού Greenpeace

17:00  «Χώμα+νερό=Ζωή του φυτού»  από την Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών & Επιχειρήσεων Πρασίνου

19:00              Προβολήβραβευμένουντοκιμαντέρ «More than Honey» Greenpeace

21:00              «SonLatinos», Μουσική και χορός από τη Κούβα

Σάββατο 2 Μαΐου

10:00  «Η Φύση Διδάσκει» από την Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών & Επιχειρήσεων Πρασίνου

12:00 ΟμιλίαΟλλανδικήςπρεσβείας “The Netherlands Horticulture, keeps on innovating” Siwarde J. Sap Sr. Economic & Trade advisor

17:00              «CrescendoQuartet», Σχήμα τεσσάρων εγχόρδων

20:15              Παιδική Χορωδία Συλλόγου Κάτω Κηφισιάς

20:30              Χορωδία ΚΑΠΗ Κηφισιάς

 

Κυριακή 3 Μαΐου

10:00  «Φτιάχνοντας φωλιές Πουλιών» από την Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών & Επιχειρήσεων Πρασίνου

12:00 Ομιλία – Η οικολογική γεωργία ως τρόπος ζωής α) Ο ρόλος των σπόρων «ελευθερίας», β) Η χρησιμότητα ενός βοτανόκηπου εντός και εκτός αστικού τοπίου, Συλλογικότητα «Βοτανόκηπος»

18:00              Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών

20:00              Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου

Η 61η Ανθοκομική Έκθεση  είναι ανοιχτή   έως και τις 10 Μαϊου 2015  με ωράριο 10:00-22:00. Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου είναι €1,5 με απεριόριστες επισκέψεις από Δευτέρα έως Πέμπτη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, 61Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!