Γραφείο συνεργασίας των δημάρχων Ελλάδας και Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη

Γραφείο συνεργασίας των δημάρχων Ελλάδας και Γερμανίας λειτουργεί από σήμερα στο Μέγαρο «Μακρίδη» στη Θεσσαλονίκη, με στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών από τη Γερμανία στην Ελλάδα, σε ό,τι αφορά την αυτοδιοίκηση. Στο συγκεκριμένο γραφείο θα βρίσκεται ένας εκπρόσωπος δήμου από την Ελλάδα και τη Γερμανία κάθε εβδομάδα.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν κατά την παρουσία του Γερμανού υφυπουργού εργασίας και εντεταλμένου της Γερμανίδας καγκελαρίου για την ελληνογερμανική συνεργασία, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή ημερίδα για την επαγγελματική εκπαίδευση στην Ευρώπη.

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα. Όλοι ονειρευόμασταν αυτή τη μέρα που θα ξεκινήσει η λειτουργία του ελληνογερμανικού γραφείου δημάρχων που θα είναι ένας τόπος συνάντησης των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης» τόνισε ο κ. Φούχτελ.

Συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας είχε κατ ιδίαν συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και συζήτησε μαζί τους θέματα αυτοδιοικητικής συνεργασίας.

Σχετικά άρθρα

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!