Γήπεδο ποδοσφαίρου στη Σίφνο

Τα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου στα Εξάμπελα, στην περιοχή του «Θόλου», στη Σίφνο, τέλεσε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Σύρου & Σίφνου Δωρόθεος Β’. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Ηγούμενος της Μονής Βρύσης (που παραχώρησε με μακροχρόνια μίσθωση έναντι συμβολικού τιμήματος το χώρο στον οποίο κατασκευάστηκε το γήπεδο) Αρχ. Ιωάννης Ιωαννίκιος Λαμπρινός, η κα Δώρα Συγγελίδη και ο κος Πολυχρόνης Συγγελίδης μαζί με το γιό του Γεώργιο, που δώρισαν ένα αρκετά σεβαστό ποσό ώστε να μπορέσει στο γήπεδο να τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας, ο κος Θάνος Θεοδωράτος που ήταν ο χορηγός των αθλητικών εμφανίσεων της ομάδας του Πανσιφναϊκού, ο κος Λεωνίδας Ευγενίδης-Δημητριάδης που χορήγησε στην ομάδα υλικό ένδυσης για τη μπουτίκ της και πλήθος κόσμου που δεν ήθελε να λείπει από μια τόσο σημαντική στιγμή στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του νησιού.
Στην σεμνή τελετή που ακολούθησε και διοργάνωσε ο Δήμος Σίφνου σε συνεργασία με το Διοικητικό συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομάδας του νησιού, του Πανσιφναϊκού ΑΣ, ο Μητροπολίτης Σύρου & Σίφνου ανέφερε ότι είναι χαρά για τον ίδιο και την Ιερά Μητρόπολη Σύρου να εγκαινιάζει τέτοιες αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς η νεολαία του νησιού θα μπορέσει να αθλείται σωστά και να βρίσκει διέξοδο στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Το λόγο έπειτα πήρε ο Δήμαρχος Σίφνου κος Ανδρέας Μπαμπούνης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην τελετή, έκανε μία σύντομη αναφορά στην συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια που κατέβαλε ο Δήμος τα τελευταία 2 ½ χρόνια για την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Τόνισε ότι ένα μεγάλο όνειρο για τους αθλητές της Σίφνου που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και κυρίως για τη νεολαία του νησιού έγινε πραγματικότητα, τόσο με τη συμμετοχή της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα Κυκλάδων όσο και με τη δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου η οποία αριθμεί ήδη 80 παιδιά. Τέλος, ανακοίνωσε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Δημοτικό Γήπεδο Σίφνου θα ονομάζεται πλέον Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου “Γεώργιος & Δώρα Συγγελίδη”.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΣΙΦΝΟΣ


Αφήστε μια απάντηση