Γιάννα για Δ. Αθηναίων προτείνει στη ΝΔ ο Ε. Στυλιανίδης

Μια ισχυρή προσωπικότητα χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Δήμος Αθηναίων και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από τη Γιάννα Αγγελοπούλου, όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να στηρίξει μία τέτοια υποψηφιότητα.

«Η πρωτεύουσα σήμερα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τη διεθνή ακτινοβολία, που διέθετε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό μπορεί να της το ξαναπροσφέρει μόνο μια ισχυρή προσωπικότητα, που δοκιμάστηκε με επιτυχία και απέδειξε την αποτελεσματικότητά της, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου», δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης, ενώ προτείνει στη ΝΔ να μην δώσει κανένα χρίσμα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

H είδηση έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος με δεδομένο ότι ο Ε. Στυλιανίδης είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες και φίλους του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, με τον οποίο η «σιδηρά κυρία» είχε συνεργαστεί ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του «Αθήνα 2004».

 

Δείτε τις σχετικές ειδήσεις:

Κι όμως, «μετρούν» τη Γιάννα για το Δήμο Αθηναίων

Η Γιάννα (μας) ξαναλέει ότι δεν πάει για δήμαρχος

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!