Για τις δραστηριότητες του Δ. Νέας Ιωνίας συζήτησαν Σκουρλέτης και Γκότσης

Με τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Ηρακλή Γκότση συναντήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και για πλευρές της δραστηριότητας του δήμου, με έμφαση στα ζητήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, ξεχωρίζει η εκμετάλλευση της γεωθερμίας από τον δήμο, ενώ σχεδιάζεται η αξιοποίηση του προγράμματος Οδοφωτισμού, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ), προκειμένου να αλλαχθούν οι υφιστάμενοι λαμπτήρες με νέους, τεχνολογίας LED, συμβάλλοντας στην μείωση του ενεργειακού κόστους και από αυτή την πλευρά.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε από την πλευρά του ότι τα τελευταία δύο χρόνια αναπτύχθηκαν μια σειρά από «εργαλεία» υποβοήθησης του έργου των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα οποία προσπαθούν να καλύψουν πραγματικές ανάγκες και μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Πρόσθεσε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα συνεχίσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να διευρυνθούν οι επιλογές των δήμων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!