Για την παράταση του ΕΣΠΑ συνεδρίασε η Επιτροπή Οικονομικών της ΚΕΔΕ στο Άργος

Η παράταση του ΕΣΠΑ έτσι ώστε να ολοκληρωθούν πολλά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ήταν το θέμα της σημερινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ η οποία πραγματοποιήθηκε στο Άργος υπό την προεδρεία του δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού.

Η Οικονομική Επιτροπή της ΚΕΔΕ συζήτησε ακόμη την πορεία των χρηματοδοτήσεων των Δήμων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για το 2015, την ένταξη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των Δήμων στο νέο πρόγραμμα 3 δισ. της Γενικής Κυβέρνησης, καθώς και την δημιουργία ενός νέου επενδυτικού προγράμματος για τους Δήμους, στα πρότυπα του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ».

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος καλωσόρισε τα μέλη της επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΕ στην πόλη του και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα παράτασης του ΕΣΠΑ, φέρνοντας ως παράδειγμα το έργο της αστικής ανάπλασης του Άργους, οι εργασίες του οποίου έχουν σταματήσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Καστρινός, αφού παρατήρησε ότι για πρώτη φορά συνεδριάζει εκτός Αθηνών η Οικονομική επιτροπή, εξήρε την μαχητικότητα του δημάρχου ‘Άργους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΑΡΓΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΣΠΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!