Για «δημιουργία εντυπώσεων» κατηγορεί το δήμαρχο Νάουσας το ΥΠΕΣ

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε το δήμαρχο Νάουσας Αν. Καραμπάτζο ότι ενώ είχε χρήματα στο ταμείο, προτίμησε, για λόγους εντυπωσιασμού και πολιτικών σκοπιμοτήτων να κλείσει τα σχολεία της πόλης. «Για να μπορέσουμε να βγάλουμε την έκτακτη επιχορήγηση, έπρεπε πρώτα το υπουργείο Οικονομικών να υπολογίσει την προκαταβολή για τη θέρμανση. Δεν μπορούσαμε να ξέρουμε τι θα πουν. Χθες έβγαλαν την προκαταβολή και έτσι μπορέσαμε να δούμε το ποσό που επιπλέον θα δώσουμε», είπε ο κ. Μιχελάκης.

Και πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του δημάρχου για την προεκλογική περίοδο. Θα συμβούλευα τον δήμαρχο να επιλέξει άλλο τρόπο αντίδρασης. Έπρεπε να γίνει υπολογισμός. Ενώ είχατε τα χρήματα στο ταμείο, κλείσατε τα σχολεία. Ο κόσμος κατάλαβε ότι για λόγους προεκλογικούς, κλείσατε τα σχολεία».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠ-ΕΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΑΟΥΣΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!