Γερουλάνος: Η Αθήνα χρειάζεται 10.000 νέες θέσεις πάρκινγκ

Συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στον δημοτικό σταθμό της πόλης Αθήνα 984 στον δημοσιογράφο Χρίστο Βούζα. Μεταξύ άλλων, είπε:
«Αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει η Αθήνα είναι αυτό της προσβασιμότητας των ανθρώπων. Άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένοι, μητέρες με καροτσάκια, δεν μπορούν να περπατήσουν στα πεζοδρόμια, δεν μπορούν ουσιαστικά να κυκλοφορήσουν στην Αθήνα από την επικρατούσα κατάσταση. Η Αθήνα είναι μια πόλη εχθρική στους πεζούς και αυτό οφείλουμε να το αλλάξουμε. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε από τα πεζοδρόμιά μας ό,τι εμποδίζει τους ανθρώπους να περπατήσουν, ότι δυσχεραίνει την προσβασιμότητα στην πόλη μας. Θα κατεβάσουμε τα παρκαρισμένα μηχανάκια και θα δημιουργήσουμε 10.000 θέσεις παρακαρίσματος για αυτά, αλλά θα αφαιρέσουμε και όλα εκείνα τα άχρηστα πράγματα που έχουν μείνει στα πεζοδρόμια είτε από παλιές λειτουργίες του Δήμου, είτε των δημοσίων υπηρεσιών, είτε των ΔΕΚΟ. Μπλοκάρουν παντού και δεν αφήνουν τον κόσμο να περάσει. Αυτό θα είναι το πρώτο μας βήμα για να ελευθερώσουμε τα πεζοδρόμια».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΒΟΥΖΑΣ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!