Γερουλάνος: Είμαι ιδεολογικά πιο κοντά με τον Νάσο Ηλιόπουλο (ηχητικό)

«Προτεραιότητα μας η Ασφάλεια της πόλης και η αλλαγή της εικόνας εγκατάλειψής της», δήλωσε ο υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας Παύλος Γερουλάνος.

«Είναι πρωτίστως το θέμα της εγκατάλειψης όπου νιώθει ο κόσμος, το θέμα της ασφάλειας και το θέμα της λειτουργίας του δήμου με έναν τρόπο που να είναι γρήγορος κινηματικός, αποτελεσματικός», τόνισε ο κ. Γερουλάνος μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στην εκπομπή «aftodioikisi.gr»και το δημοσιογράφο Χρ. Βούζα.

«Ιδεολογικά είμαστε πιο κοντά με το Νάσο Ηλιόπουλο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί.

Θεωρώ ότι αυτή η συνεργασία πρέπει να ξεκινήσει από τώρα και να πιέσουμε την κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στη νομοθεσία για την καταπολέμηση της χρήσης των ναρκωτικών», πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι το ζητούμενο των Αθηναίων δεν είναι να τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια αλλά πραγματικά να συνεργαστούμε. Με στεναχώρησε η επιστολή του Μπακογιάννη ο οποίος πέταξε την μπάλα στην εξέδρα.

Μας έλεγε ότι πρέπει πρώτα να συναντηθούμε με άλλους και μετά οι τρεις μας. Δεν πειράζει εγώ νομίζω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε για διάφορα θέματα», σημείωσε.

( Το σχετικό απόσπασμα στο 33:00)

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΝΑΣΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, ΙΔΙΟΛΟΓΙΚΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!