Γεννηματά: Στηρίζει Μπουτάρη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (βίντεο)

Συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε στα γραφεία της Περιφερειακής ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας η επικεφαλής ου Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Στη συνάντηση ξεκαθαρίστηκε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει εκ νέου όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είχαν εκλεγεί με το Κίνημα Αλλαγής, στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε πως το αίμα νερό δεν γίνεται και έδειξε θετικός στη στήριξη.

Παράλληλα, συζητήθηκε και η επίθεση, που δέχτηκε και η επίθεση, που δέχτηκε ο κ. Μπουτάρης στις 19 Μαΐου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, με την κ. Γεννηματά να τονίζει τη σαφή στήριξή της και την πλήρη καταδίκη του γεγονότος.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμινης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης. Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και οι αντιδήμαρχοι Άννα Αγγελίδου και Νίκος Φωτίου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΣΤΗΡΙΞΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!