«Γαλάτσι Νέα Αρχή»: Φοροεπιδρομή 265 χιλ. ευρώ από τον δήμο για απλήρωτα τέλη

Ειδοποιητήρια σε εκατοντάδες δημότες για είσπραξη οφειλών ύψους 265.000 ευρώ θα αρχίσει να στέλνει ο δήμος Γαλατσίου. Η αποκάλυψη αυτή, σύμφωνα με την δημοτική Παράταξη «Γαλάτσι Νέα Αρχή», έγινε από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, επιβεβαίωσε ότι η οφειλή έως τον Ιούλιο του 2016, φτάνει στο ποσό των 265.000 ευρώ, ενώ από την πλευρά του ο δήμαρχος «όχι μόνο δε διέψευσε το γεγονός, αλλά… υπερθεμάτισε με το επιχείρημα  ότι η… φοροεπιδρομή είναι επιβεβλημένη, γιατί αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος του ποινικού αδικήματος για τους υπεύθυνους του  Δήμου».

Όπως υποστηρίζει η δημοτική παράταξη «Γαλάτσι Νέα Αρχή», η εξέλιξη αυτή, θα προκαλέσει την οργή των πολιτών, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, «την αδυναμία του νυν δημάρχου να δώσει πειστική απάντηση στα μεγάλα προβλήματα μιας πόλης, που η φτώχεια και η ανέχεια θερίζουν».

Ταυτόχρονα, η άρνηση του νυν δημάρχου να υιοθετήσει την ολοκληρωμένη πρόταση της παράταξης «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για μείωση των δημοτικών τελών μεσοσταθμικά κατά 5%, «δείχνει ότι δεν έχει κατανοήσει τον εφιάλτη των μνημονίων».

«Εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο δήμαρχος συνέταξε τον προϋπολογισμό των δημοτικών τελών χωρίς να λάβει υπόψη  το νόμο που εφαρμόζεται από φέτος, γίνεται αντιληπτή όχι μόνο η προχειρότητά του, αλλά κυρίως η άγνοια του στην αντιμετώπιση ουσιαστικών ζητημάτων της πόλης» σημειώνεται κλείνοντας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, FEATURED, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΟΦΕΙΛΕΣ, ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!