Γ.Βουλγαράκης-Δ.Αθηναίων: Όχι στην είσοδο ιδιωτών στην καθαριότητα & πρόσληψη σεκιουριτάδων (ηχητικό)

Αρνητικός στην είσοδο των ιδιωτών στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Βουλγαράκης.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στον «Αθήνα 9,84» και στην εκπομπή aftodioikisi.gr με το δημοσιογράφο Χρ. Βούζα δήλωσε ότι «δεν χρειάζονται ιδιώτες στις υπηρεσίες καθαριότητας». Ο ίδιος τόνισε ότι δεν χρειάζονται οι συμπράξεις με τους ιδιώτες και υπογράμμισε ότι πρέπει να εφαρμοστούν νέοι μέθοδοι στην αποκομιδή με την ανακύκλωση των απορριμάτων και την προμήθεια κάδων ανακύκλωσης.

Ο ίδιος τάχθηκε και κατά της πρόσληψης σεκιουριτάδων για την ασφάλεια στο δήμο και την αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και παραβατικότητας, απορρίπτοντας πλήρως σχετική πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννη.

Ο κ. Βουλγαράκης ειδικότερα αναφερόμενος στο θέμα των Εξαρχείων και την ασφάλεια στην περιοχή τόνισε ότι στο δικό του σχέδιο είναι η «επιστροφή των φοιτητών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο» μια κίνηση που όπως είπε θα περιορίσει τα φαινόμενα εγκληματικότητας και τα επεισόδια στην περιοχή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!