Γ. Μώραλης: Μετά την Cosco θα έρθουν και άλλες επενδύσεις στον Πειραιά

«Ο Πειραιάς θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του προς τη θάλασσα, με άξονα το λιμάνι, τη ναυτιλία τον τουρισμό, την κρουαζιέρα – αλλά παράλληλα και με άλλες ιδιωτικές επενδύσεις, που είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν αυτήν της Cosco στην περιοχή», ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης, παριστάμενος στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του ΟΛΠ, μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του στην Cosco.

Ο κ. Μώραλης, στην τοποθέτησή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα νέα μέλη και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.

Τόνισε ότι παρά τις όποιες ενστάσεις και τις θεμιτές διαφορετικές απόψεις που υπήρξαν, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από το Ελληνικό Δημόσιο στην Cosco, και «οφείλουμε όλοι να κοιτάξουμε το μέλλον, να κοιτάξουμε το αύριο».

«Θεωρώ ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε το αύριο να είναι καλύτερο από το χθες ή από το σήμερα. Η δική μου παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ, αποτελεί εκτός των άλλων, τον συνδετικό κρίκο της διοίκησης του λιμανιού με τις τοπικές κοινωνίες της περιοχής και ειδικότερα των πολιτών του δήμου Πειραιά, του οποίου τα τελευταία δύο χρόνια ηγούμαι» πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ, COSCO


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!