Γ. Καμίνης: Θα δώσουμε κι άλλους χώρους, αρκεί να φύγουν οι πρόσφυγες από την πλατεία Βικτωρίας

Θα δώσω χώρους για τους μετανάστες αρκεί να αδειάσει το αίσχος της πλατείας Βικτωρίας, είπε το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης.

Ο κύριος Καμίνης, μιλώντας στον Σκάι, τόνισε ότι ο αυτοσχέδιος καταυλισμός που δημιουργήθηκε και πάλι εδώ και λίγες μέρες στην πλατεία Βικτωρίας είναι ένα αίσχος που πρέπει να εκλείψει και επισήμανε ότι μόνο εφόσον του εγγυηθεί η κυβέρνηση πως θα αδειάσει, θα προτείνει νέους χώρους φιλοξενίας.

«Για να δώσουμε χώρο ως δήμος Αθηναίων για τους πρόσφυγες πρέπει να αδειάσει η πλατεία Βικτωρίας. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το αίσχος. Να υπάρξει δέσμευση από την κυβέρνηση ότι θα φύγουν από εκεί οι πρόσφυγες και θα διαθέσουμε άλλο χώρο. Δεν μπορεί να γίνει καταυλισμός η πλατεία Βικτωρίας», είπε ο κ. Καμίνης και πρόσθεσε ότι έχει επανειλημμένως ζητήσει από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα να μην επιτρέπεται η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Βικτώρια, ώστε να μην παγιώνεται η κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι με χθεσινή του δήλωση ο κ. Καμίνης είχε ζητήσει την ένταση της αστυνόμευσης στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, ΧΩΡΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!