Γ. Καμίνης: Έλεγχος των πιστοποιητικών όλων των υπαλλήλων του Δήμου

Την συμβολή του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, εξήρε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης, σχολάζοντας την απόφαση της ανάκλησης διορισμού Δημοτικού Αστυνομικού λόγω πλαστού πτυχίου, ενώ παράλληλα προανήγγειλε την επέκταση των ελέγχων σε όλους τους φακέλους των υπαλλήλων του Δήμου για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν παρόμοιες περιπτώσεις.

«Να τονίσουμε ότι ήταν πολύ σημαντική η συμβολή του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ουσιαστικά αυτοί έκαναν την έρευνα, οι υπηρεσίες του δήμου τους διευκόλυναν και η έρευνα τώρα πια συνεχίζεται. Την επεκτείνουμε σε όλους τους υπαλλήλους του δήμου Αθηναίων. Θα πάρει κάποιο χρόνο για να ελεγχθούν όλοι οι φάκελοι αλλά είναι κάτι πια που πρέπει να γίνει», τόνισε ο κ. Καμίνης και συμπλήρωσε:

«Υπήρχε πάντοτε αυτή η παθογένεια του διορισμού, που φαίνεται ότι έχει εξωθήσει κάποιους ανθρώπους να καταθέσουν πλαστά δικαιολογητικά. Δεν είναι μόνο τα πανεπιστημιακά, είναι οι ξένες γλώσσες, θα τα ελέγξουμε όλα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΗΝΑ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση