Γ. Καμίνης: «Ευκαιρία να αποκτήσει ζωή το κέντρο»

Την ικανοποίησή του για το άνοιγμα των καταστημάτων αυτή την Κυριακή εξέφρασε ο Δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: «Είναι μια ευκαιρία να αποκτήσει και πάλι ζωή το κέντρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί, σε μια πόλη που θέλει να είναι τουριστικός προορισμός αυτόνομος, να μην είναι ανοικτά, τουλάχιστον, όπως είχαμε από την πρώτη στιγμή τονίσει, στο ιστορικό κέντρο της πόλης τα καταστήματα«.

Για τις αντιδράσεις εμποροϋπαλλήλων

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: «Από τη στιγμή που συμφωνούμε σ’ αυτό το βασικό, ότι δηλαδή η πόλη πρέπει να απαντά σε μια βασική επιλογή των τουριστών και των επισκεπτών της για ανοιχτά καταστήματα, λύσεις, για τις αμοιβές και τους όρους εργασίας των υπαλλήλων τις Κυριακές, πιστεύω, με καλή θέληση από όλες τις πλευρές, θα βρεθούν«.

Για την πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων «Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα» μίλησε στην ίδια εκπομπή η αντιδήμαρχος Εύα Κοντοσταθάκου.

Α. Πορτοσάλτε: Εφαρμόζετε εδώ και κάποιο καιρό ένα πρόγραμμα για μια προσπάθεια να υπάρχουν άλλες τιμές μια μέρα την εβδομάδα που να προσελκύουν πελάτες στα μαγαζιά του κέντρου.

Ε. Κοντοσταθάκου: «Ναι, είναι το «Βγαίνουμε Αθήνα». Αυτό το λειτουργούμε κάθε Τρίτη. Πολλά μαγαζιά της Αθήνας έχουν οικονομικές προσφορές σε μενού, σε καφέ, σε ποτό, το κάναμε και σήμερα γιατί θέλουμε να στηρίξουμε αυτή τη δράση. Όπως είπε και ο Δήμαρχος, θέλουμε να ζωντανέψουμε το κέντρο, να ενισχύσουμε την οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα στην Αθήνα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!