Γ. Καμίνης: «Η αστυνομία παρεμπόδισε την εκδήλωση αντί τους παρεμποδίζοντες»

«Η αστυνομία αντί να προστατεύσει την εκδήλωση στο λόφο του Στρέφη κάλεσε τους παρευρισκόμενους να αποχωρήσουν. Σε μια νόμιμη συνάθροιση η αστυνομία πρέπει να παρεμποδίζει τους παρεμποδίζοντες. Αντιστράφηκε αυτό που διδάσκουμε ως δικαίωμα στα Πανεπιστήμια», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» και στους δημοσιογράφους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη.

Το στοιχειώδες καθήκον μιας κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει την ασφάλεια. Δεν υπάρχουν δικαιώματα χωρίς ασφάλεια», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, υπογραμμίζοντας ότι «μου κάνει εντύπωση ότι κανείς από τους υπουργούς προστασίας του πολίτη αυτής της κυβέρνησης, δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν τάσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες η κυβέρνηση δεν θέλει να κόψει τον ομφάλιο λώρο. Από τη στιγμή που η πολιτική ευθύνη συνδέεται με ένα πρόσωπο, ζητούμε και την παραίτησή του. Αλλά πλέον, η ευθύνη αφορά συνολικά την κυβέρνηση», είπε κλείνοντας ο Γ. Καμίνης.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο των τριπλών εκλογών, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι το σενάριο για τριπλές εκλογές είναι ένα «τρελοκομείο» και ίσως σε αυτό επενδύει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ενώ στο σενάριο για δημοψήφισμα με αφορμή το Σύνταγμα, ανέφερε ότι θεωρεί ότι δεν θα το επιτρέψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΕΦΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!