Γ. Ιωακειμίδης: Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αχαρνών

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής κ. Γιώργο Ιωακειμίδη είχε ο νέος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, καθώς επίσης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Δημήτρης Λάππας. Αντικείμενό της υπήρξε η ενημέρωση του κ. Ιωακειμίδη για όλα τα φλέγοντα ζητήματα άπτονται της λειτουργίας του Δήμου. Επί τάπητος τέθηκαν τα ζητήματα της καθαριότητας, των αντιπλημμυρικών έργων, η ανακύκλωση για τα οποία έγινε διεξοδική συζήτηση με κοινή διαπίστωση πως απαιτούνται άμεσα λύσεις με τη συνέργεια όλων. Από την πλευρά του Δημάρχου έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις δυσχερείς συνθήκες λειτουργίας του Δήμου στους συγκεκριμένους τομείς δράσεις, λόγω της χρονίζουσας μορφής των προβλημάτων και τις μεγάλες ελλείψεις.
Όσον αφορά το οικονομικό πλαίσιο δράσης των Δήμων αναφέρθηκε το ζήτημα του Παρατηρητηρίου που λειτουργεί ως τροχοπέδη για τις Αχαρνές. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή, ούτως ώστε η συνεργασία να είναι εποικοδομητική και αποτελεσματική προς όφελος των Δημοτών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΧΑΡΝΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!