Γ. Μπουτάρης: Η παραίτηση που δεν έγινε

Η έκπληξη της χθεσινής πρώτης μέρας του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη ήρθε από τον Γιάννη Μπουτάρη. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε να παραιτηθεί αλλά δεν το έκανε γιατί θέλησε να τιμήσει την ψήφο των πολιτών που τον εμπιστεύθηκαν. Η αποκάλυψη έγινε μετά την επίθεση που δέχθηκαν οι δήμαρχοι από τους σχολικούς φύλακες που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Μπουτάρης δήλωσε:

Στο διάστημα που είμαι Δήμαρχος, έχουν υπάρξει φορές που έχω σκεφτεί την παραίτηση ειδικά έτσι άσχημα όπως εξελίσσονται τα πράγματα. Μετά όμως σκέφτομαι πως εφόσον ο κόσμος μας εξέλεξε, οφείλουμε να μείνουμε και να προσπαθούμε. Το μνημόνιο μολονότι περιέχει ορισμένα πράγματα που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και 15 χρόνια, έχει φτάσει τον κόσμο στα όρια του”.

Αλλά το μεγάλο χειροκρότημα ο Μπουτάρης το κέρδισε όταν είπε: “Απορώ πως δεν έχει βγεί ήδη στους δρόμους. Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να κόβει το ρεύμα και να κάνει κατασχέσεις στα σπίτια του κόσμου”.

Ενα σχόλιο που έγινε από αρκετούς είναι ότι κυρ Γιάννης έχει ριζοσπαστικοποιηθεί πολύ, τόσο που να μπορεί να μιλήσει κανείς για στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!