Φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή σε  π. Αντιδήμαρχο Σερβίων -Βελβεντού

Βαριά «καμπάνα» με πέντε μήνες φυλάκιση (με αναστολή) έπεσε στον πρώην αντιδήμαρχο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού Θεόδωρο Κυριακίδη, για υπόθεση που είχε ξεσπάσει μετά από καταγγελία της ΜΚΟ Βελβεντού. Αφορούσε τρίμηνη διακοπή του νερού το 2017, αλλά και κάποιου είδους μόλυνση που υπήρξε στο νερό τότε.

Στο Πλημμελειοδικείο Κοζάνης βρέθηκαν ο π. Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο νυν δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου, η πρόεδρος του Δ.Σ. Βελβεντού και κορυφαίο στέλεχος της ΜΚΟ Βάγια Μαλού, ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής Γ. Καμκούτης και μέλη της ΜΚΟ Βελβεντού.

Οπως σημειώνει το e-ptolemeos.gr, η πλευρά Κυριακίδη θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης. Ωστόσο, να τονιστεί πως έξω από την αίθουσα υπήρξε μια μικρή λεκτική κυρίως, ένταση, μεταξύ των δύο πλευρών. Από την πλευρά του ο κ. Κυριακίδης, είπε  πως: «δώσαμε τον εαυτό μας για το Βελβεντό και αυτή είναι η συμπεριφορά κάποιων».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΜΚΟ, ΒΕΛΒΕΝΤΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!