Φτάνει πια η αφισορύπανση -Αυστηρή προειδοποίηση του Γ.Καμίνη προς υποψηφίους και κόμματα     

Στο απαράδεκτο και επαναλαμβανόμενο σε κάθε προεκλογική περίοδο φαινόμενο της αφισορύπανσης αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης, στην τοποθέτησή του κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας.

«Δυστυχώς η αφισορύπανση από κάποιους συνεχίζεται, πάρα την επιστολή που απηύθυνα προς τους πολιτικούς αρχηγούς. Η καθημερινή μάχη που δίνουμε είναι μεγάλη. Είναι περιττό να πω πόσο μεγάλη σημασία έχει για την πόλη, να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω, κατά την προεκλογική περίοδο. Τα πολιτικά κόμματα, ως θεσμικοί παράγοντες, έχουν αυξημένη ευθύνη στην τήρηση των νόμων και των κανόνων. Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, είμαι υποχρεωμένος τις επόμενες μέρες να ανακοινώσω ποιοι και πόσο ρυπαίνουν την Αθήνα με αφίσες και προεκλογικό υλικό».

Για την επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας, ως σώμα της Δημοτικής Αστυνομίας, ο κ.Καμίνης τόνισε: «Το Συμβούλιο της Επικρατείας άναψε το «πράσινο φως» για την επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρέπει να ολοκληρωθούν αμέσως, χωρίς καθυστέρηση, οι τυπικές πλέον διαδικασίες για τη δημοσίευση του σχετικού προεδρικού διατάγματος, ώστε να αποκτήσει πάλι η Αθήνα την αστυνόμευση που θα διασφαλίζει την προστασία του δημόσιου χώρου και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης γενικότερα. Να μπει τέλος, στο ξεχαρβάλωμα που επέφερε η απερίσκεπτη κατάργησή της».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!