Φιλαδέλφεια: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με διαγραφή 4 συμβούλων

Στη διαγραφή τεσσάρων δημοτικών συμβούλων προχώρησε με ομόφωνη απόφαση η δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «Νέα Προοπτική».

Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους Αγαγιώτου Βασιλική, Μαυράκη Φίλου Παρασκευή, Παπαλουκά Ευτυχία και Χωρινό Ζαχαρία που, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης, «για μεγάλο χρονικό διάστημα  και με διαφόρους τρόπους, δημιουργούσαν ιδιαίτερα προβλήματα στην συνοχή της παράταξης και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου»

»Η παράταξη της Νέας Προοπτικής κλήθηκε να διοικήσει τον Δήμο μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες που διαμόρφωσαν, ο θάνατος του επικεφαλής Γιώργου Αποστολάκη και η οικονομική κατάσταση του Δήμου και της πατρίδας μας», τονίζεται επίσης στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Οι συνθήκες αυτές επιδεινώθηκαν από την «αποστασία» μέρους του συνδυασμού υπό τον κ. Γρετζελιά που έχει οδηγήσει στην απώλεια της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και την δυσλειτουργία του Δήμου. Κάνουμε ότι είναι δυνατό, εξαντλώντας τις δυνατότητες του νόμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, έχοντας πάντα στο μυαλό μας, την ευθύνη απέναντι στους πολίτες που επικρότησαν με την ψήφο τους το 2010, την πολιτική και διοίκηση που άσκησε ο ιδρυτής της παράταξης Γιώργος Αποστολάκης», καταλήγει η ανακοίνωση της «Νέας Προοπτικής».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]