Φιάσκο με μάσκες -Παπαστεργίου: «Δεν υπάρχουν νέες προδιαγραφές» (βίντεο)

Συνεχίζεται το φιάσκο με τις μάσκες, μετά και τις νέες καταγγελίες του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του OPEN, είπε ότι οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας είχαν ενημερωθεί από την ΚΕΔΕ για την ακαταλληλότητα των μασκών, χωρίς να δώσουν κάποια διευκρίνιση.
Ο κ. Παπαστεργίου δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί, ερωτηθείς για τις νέες προδιαγραφές υπό τις οποίες οι προμηθευτές θα φτιάξουν τις καινούργιες μάσκες, απάντησε ότι μέχρι τώρα, η ΚΕΔΕ δεν έχει καμία ενημέρωση.
«Έχω δώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στο Μαξίμου» είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αποφεύγοντας να κατονομάσει πρόσωπα του Υπουργείου Υγείας που γνώριζαν το λάθος αλλά… αδιαφόρησαν, σύμφωνα με τα λεγομενά του. «Δεν μπορώ να δεχθώ, και θεώρησα άδικο την αόριστη αναφορά ότι φταίει η ΚΕΔΕ» σημείωσε.
Ωστόσο ο κ. Παπαστεργίου δεν διευκρίνισε αν ενημέρωσε εγγράφως το υπουργείο Υγείας ή το έκανε ανεπίσημα. Ενημέρωση που σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δεν επιβεβαιώνει μέχρι αυτήν την ώρα το υπουργείο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΜΑΣΚΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!