Φαιστός: Τις εργασίες για το Βιολογικό Καθαρισμό επιθεώρησε η δήμαρχος

Επίσκεψη στις εργασίες των δικτύων αποχέτευσης για το Βιολογικό Καθαρισμό στο Δ.Δ. Μοιρών, στην περιοχή των Καπαριανών, πραγματοποίησε η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη θέλοντας, να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των δικτύων αποχέτευσης, ένα μεγάλο μέρος των εργασιών που σχετίζονται με το Βιολογικό Καθαρισμό έρχεται να προστεθεί στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής να παραδώσει στους πολίτες το έργο όσο το δυνατόν συντομότερα.

Η κ. Πετρακογιώργη με αφορμή την επίσκεψη και αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους που εργάζονται στο συγκεκριμένο έργο, δήλωσε: «Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ένα ακόμα βήμα, πιο κοντά από την κατασκευή του μεγαλύτερου Αναπτυξιακού έργου που συντελείται εδώ και δεκαετίες στο Δ.Δ Μοιρών. Η Δημοτική Αρχή θέτει ως προτεραιότητα τα έργα, όπως είναι ο Βιολογικός των Μοιρών, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών».

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!