Ευχές Δημάρχου Φυλής και Προέδρων ΚΑΠΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
1
Δεκέμβριος
Back

Ευχές Δημάρχου Φυλής και Προέδρων ΚΑΠΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Τις θερμότερες ευχές τους για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και μακροημέρευση, εκφράζουν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και οι Πρόεδροι των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) και από τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς, Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και Φυλής Ελένη Λιάκου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων που καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, να εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

“Για μία ακόμη χρονιά, οι υγειονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να τιμήσουμε όλοι μαζί κι από κοντά, τη μεγάλη αυτή μέρα. Βρισκόσαστε όμως στη σκέψη μας καθημερινά κι είστε πολύτιμοι για μας! Οι ευχές σας, οι συμβουλές, η στοργή και η αγάπη σας, μάς συντροφεύουν στα δύσκολα. Μάς δίνεται κουράγιο με το χαμόγελο και την αγκαλιά σας. Είσαστε αγωνιστές και η προσφορά σας μέσα στην οικογένεια αλλά και την κοινωνία είναι πολύτιμη! Αποτελείτε το σημαντικότερο “κεφάλαιο” της ζωής, της δικής μας και των παιδιών μας. Να έχετε υγεία, δύναμη και υπομονή!” ευχήθηκε στους ηλικιωμένους συνδημότες μας ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!