Ευχαριστήριο Δημάρχου Αγ. Βασιλείου για την προσφορά υγειονομικού υλικού

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης ευχαριστούν την εταιρεία MAX – ΦΡΑΓΙΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ για την ευγενική της προσφορά υγειονομικού υλικού και συγκεκριμένα γαντιών μιας χρήσης όπως και την εταιρεία Χαράλαμπος Καθεκλάκης Οικοδομικά Υλικά για την προσφορά μέσων ατομικής προστασίας των εργαζομένων για την κάλυψη αναγκών των Υπηρεσιών μας.

Οι εν λόγω δωρεές, συμβάλουν σημαντικά στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της επιδημικής περιόδου που διανύουμε από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 και θα συνεισφέρουν στην εύρυθμη παροχή δημοτικών υπηρεσιών προς τους Δημότες. .

Κινήσεις σαν και αυτές έχουν μέγιστη σημασία για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου, καθώς όχι μόνο συνδράμουν στην συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών αλλά κυρίως στην ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και πολιτών και βέβαια στην στήριξη των κοινωνικών μας δράσεων μέσω της “Βοήθεια στο Σπίτι”, που έχουν στόχο την μέριμνα και διαφύλαξη της υγείας των συνανθρώπων μας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!